Formarea Unui Cod (666)

26 ian.

Postare nr.1. GAVRILA
FORMAREA UNUI COD (666)

Fiecare litera are o pozitie cu numar de ordine in alfabet. In formarea codului se scrie cuvintul in literele respective si cifrele din pozitia literelor. Se tine cont si de caciula de la Â si Î, de palaria de la Ã si de virgula de la T si S…Exemplu: A1, Ã2, Â3, B4, C5, D6…J13…Z31 (cifra arata pozitia literei in ordinea alfabetica). Sa formam un cuvint: OM: O18 M16. Fiecare cifra de la pozitia literei se aduna impreuna. La exemplu de sus se aduna 1+8+1+6=16. Rezultatul se mai aduna inca odata pina ajungi la o cifra 1+6=7. Aceasta este cifra care reprezinta codul OM. Codul la cuvintul FEMEIE este: F8 E7 M16 E7 I11 E7 =38=11=2. Doi reprezinta codul FEMEIE. Deci OM7 + FEMEIE 2 =9. Daca vei face codul la cuvintul FAMILIA este tot 9.  *In momentul cercetarilor si folosiri acestei formule, este foarte inportant sa se noteze in paranteza si rezultatul codului adunat in forma normala [ CU ZECI ]* si la final notat si rezultatul final al codurilor. De exemplu; O18M16 =[34] 16/7= 57, Femeie = [56] 38/11/2= 107. Cu acasta forma de evidenta a rezultatelor, veti putea face o legatura mai strinsa intre cuvinte, dind un inteles foarte clar.

Secretul CUVINTULUI; In cuvintele profetice ale Creatorului aflate in biblie,[versiune si traducerea Cornilescu] este o TALMACIRE [ COD ] SECRET. Aceasta afirmatie o gasim scrisa chia in biblie. Cerceteaza in Matei capitolu 1 versetul 23 si in Isaia cap. 7 vs.16. Spune asa; …. EMANUIL, care TALMACIT inseamna: ” Dumnezeu este cu noi”. Cine doreste sa cunoasca adevarul ar trebui sa se intrebe foarte serios ce fel de talmacire este acea ca din-trun cuvint sa se traduca o propozitie si care este FORMA de TALMACIRE. Analizeaza aceasta FORMA de TALMACIRE; EMANUIL = 3 >.< DUMNEZEU 1 + ESTE 6 + CU 4 + NOI 1 = 12 = 3. Eu pot sa zic ca STIU ca aceasta FORMA de TALMACIRE este ADEVARATA. Am folosit cuvintul STIU [ si nu cuvintul CRED ] de oarece eu fac parte din aceasta talmacire si pt. mine este ceva VIU. Daca as folosi cuvintul CRED, ar insemna ca doar am ceva informati care mar face sa cred ce afirm.

Acum sa explicam cum sa format omul cu codul lui dupa cuvintul lui D-zeu din scriptura (Biblia) citeste in Genesa capitol 2 vers. 7. Prezentam cuvintul cu rezultatul codului:
DUMNEZEU1, CUVINTUL 8.   TARINA 6 + PAMINTULUI 6+SUFLARE 1+VIATA 3=16=7
Deci OM=16=7, identitatea codului omului.
Om fara D-zeu: O18 care il reprezinta pe D-ze 1 si cuvintul 8, pleaca de la M16 care reprezinta tarina paminutlui si suflare de viata. El nu poate ramina M singur. I se adauga ADA si impreuna fac ADAM. Sa vedem care este codul lui ADA si ce reprezinta el: A1D6A1 =8. Din cuvintul D-lui stim ca D-zeu a plecat de la om dupa ce a fost inselat de sarpe. Codul SARPE=8 sau BEELZEBUL=8 domnul dracilor, care este egal cu ADA=8 ce sa adaugat la M16 si este ADAM=6 ce reprezina omul cazut in pacat. Gindeste; deci daca sa format acest cuvint ADA, la o anumita vreme el va lua finta, adica se va intrupa [cuvintele sint vii], acum cerceteaza in Genesa cap.4, vs.19. Deci Lameh din spita lui Cain sa unit cu ADA , astfel a fost infectata OMENIREA CU VIRUSUL DEMONIC A SARPELUI, dind nastere reptilienilor. Continua si cerceteaza toti urmasi lui Lameh si vei descoperi ca Noe este copilul lui Lameh, dar din spita lui Set. Poti sa intelegi aceasta mare dualitate intre numele spitei lui Cain si Set ??? Cerceteaza toate numele urmasilor lor. Deci Lameh este ultimul patriarh vezi 1 Cronici cap.1 vs.3, si familia Noe a purtat acest virus ADA, intro anumita masura, si find transmis din generati in generati pina la noi. Noe a fost singurul gasit neprihanit [nu si ceilalti]. Tineti minte; in perioada lui Lameh sa intrupat duhul Sarpelui in ADA, la nasterea lui ISUS sa intrupat duhul Sarpelui in Anticrist si in vremea sfirsitului, duhul Sarpelui se intrupeaza in FIARA. Relatarea de mai sus [ ADA ] necesita o explicatie mult mai amanuntita, care o voi face la vremea potrivita.
Pentru a fi readus ADAM 6 la codul lui original 7 creat de D-zeu, omul are nevoie sa inlature pe ADA 8 (sarpe, belzebus). Aceasta se face prin ISUS18=9 care inlocuieste pe ADA raminind O18=9  M16=7, [9+7=16=7]
Cuvintul lui D-zeu din scriptura (Biblia), ne spune ca femeia a fost facuta din coasta lui Adam. Codul cuvintului COASTA=8. Trebuie sa observam la codul O18M16 ca este cifra 8 si cu acest 8 incepe codul femeii cum am vazut in primul paragraf. In continuare cuvintul lui D-zeu ne spune ca D-zeu a inchis carnea la loc si dupa cum vedem OM a ramas cu acel 8 si codul lui total fiind 7. Acest fapt ne spune caci cifrele sint la puteri diferite.
Pentru a intelege mai detailat cum lucreaza aceste coduri, este indicat sa se afle codurile cuvintelor in ordinea cum este data in Biblie si sa fie notate pe o pagina toate cuvintele codate ce fac subiectul propozitiei (textului).
Este indicat sa se scrie cu creionul sau pixul pe o foaie de hirtie cuvintelel cu codurile respective si sa fie asezate in forme cit mai schitate (depinde de la persoana la persoana modalitatea de observatie). Va sugerez sa continuati sa cercetati si postarile urmatoare si veti intelege mai bine aceasta taina a VREMURILOR si a codului 666.
Dati acest mesaj (talant) mai departe.
Informatii de Contact Email: gavrilacinci@yahoo.com  gavrilamesager.wordpress.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: