Decodarea Numarului 666

26 ian.

Postare nr. 2.                                                                                               GAVRILA

DECODAREA NUMARULUI 6 6 6

Aceasta descoperire a avut loc in noaptea de anul nou 01.01.2012 la ora 5:00AM.

6 6 6 ne este prezentat in Biblie in litere: Sase sute sase zeci si sase. Pentru a dezlega acest cod trebuie sa cunoastem mai intii formula de formare a codului. Pentru aceasta va sugerez articolul Formarea Unui Cod care esxita pe postarea nr.1. Sa continuam cu dezlegarea acestui cod: Fiecare litera are o pozitie cu un numar care reprezinta pozitia de ordine in alfabet. Trebuie aplicat o formula pentru adunarea numerelor.

Sase

231227

17=8

AE

Sute

2226247

25=7

AC

Saizeci

23111317511

26=8

AD

Si

2311

7

E

Sase

231227

17=8

AE

Avem format cuvintul AEACADEAE.

Mentionez; pentru formarea unui nou cuvint, cifrele se combina intre ele dupa o anumita regula si asta da nastere unei noi litere [cuvint] si in cele din urma cuvint definit.   1. In prezent, exista cuvint definit AEACAD care se poate gasi pe internet, si vezi semnificatea lui la websitul: www.colorhunter.com/tag/aeacad/4 cu titlul AEACAD COLOR PALETTES-COLOR HUNTER (un system de stocare a codurilor). Vei spune aaa doar un sitem de codare a culorilor,… dar omenirea este un platou de miliarde de culori si singurul pas care mai trebuli sa fie facut, este sa fie introdusa in acest system de coduri si fiecaruia sa ise atribuie microcipul. Totul ete bine pregatit de VINATORII de „culori”. In continuare sunt in formare celelalte doua litere care urmeaza.

2. Pentru a avea la sfirsitul acestui cuvint (AEACAD) literele care reprezinta numarul 6 6 6, avem nevoie de inca  doi de D care impreuna fac DDD asa cum stim din alfabet pozitia lui D este numarul 6. Pentru formarea acestor trei de D, ultimele trei litere de la AEACAD vor fii inlocuite cu aesti doi de D sau SUMA CODULUI de la cuvintul identitati [ex; Adam = 6 ] Astfel punind impreuna cu ele numarul pozitiei lor avem trei de D care inseamna trei de 6. Pentru formarea acestui cod, 666 sau DDD, pot face parte urmatoarele doula linkuri: home.earthlink.net/~cadcompass/members/000925/000925a.htm cu titlul PULS ARTICLES / CREATIONS OF A DoD CAD STANDARD (un system de centrallizare a datelor) si

www.domaindrivendesign.org/ cu titlul DOMAIN-DRIVEN DESIGN COMMUNITY (intra la „what is is DDD” in partea stinga la navigation) („inima” acestor DDD . Trebuie sa mentionez ca acesti 3 de D este posibil sa fie inlocuiti cu CUVINTE si codul cuvintului sa fie 6 [666].

Urmariti codul urmatoarelor cuvinte;   UNIUNEA 6  STATELOR 6  SOVIETICE 6  < 666 >

Eu in aceasta lucrare doar am facut o scurta analiza a unor subiecti care pot forma, apartinind acelui cod 666 care este compus din mai multe identitati. Analizati tabelul de mai jos si veti realiza citi de multi subiucti se includ in acel cod.

ADEVARUL SI REALITATEA acestui cod. Sa vedem ce reprezinta acest cod 666. Sa codificam urmatoarele cuvinte:

Macrocip                                Fiara                           Adam              Iad
1615211851119                      8111211                      16116             1116
42=6                                       15=6                            15= 6                      9
      6                       +                  6               +               6          = 18     =9

Deci, stim ce este un macrocip, stim cine este Adam [ omul cazut in pacat ], ne ramine sa descoperim Fiara cu conducatorul ei. Aceasta se poate face tot cu folosirea acesti formuli de decodificare a cuvintelor din PROFETIILE EXISTENTE IN BIBLIE.      Trebuie sa mentionez ca in acest cod va aparea un OM care va forma un NUMAR FINAL . ACEASTA TAINA O VOI FACE DE CUNOSCUT LA VREAMEA POTRIVITA. Si totusi Trebuie sa va deschid Usa acum. Pentru a intalege mai bine acesata informatie, va sugerez sa cercetati cu atentie urmatoarea prezentare ;

Hristosul [169] 43/7= 219, Lui [52]16/7=75, Dumnezeu [136] 55/10/1= 202. Deci: 219+75+202= 496, acesta find Cuvintul Intrupat care ne este prezentat in Ioan cap. 1. Tot odata daca aduni numerele dela baza fiecarei litere din alfabet, obtii 496, Dar atentie ! Satana incearca sa falsifice aceasta lucrare minunata nascind un HRISTOS 170 MINCINOS [fals], care va fi intronat de Adam si pus in Templul lui Dumnezeu. Si acum Gindeste LIBER; 496+170= 666 Acesta find NUMARUL NUMELUI FIAREI si in limba Romana este identificat in CODUL [60]33/6= 99 acesta find numarul numelui fiarei in limba si literatura Romana ! 

Am zis, Templul lui Dumnezeu [ la propriu si la figurat], trupul Omului este templul lui Dumnezeu, dar tot adata si locasul de inchinare care este inchinat lui Dumnezeu.   – –    -Intelegeti ; AceastaTaina a numarului 666 este ca si cum un om isi construieste o casa si la sfirsitul lucrari vine seful clanului de banditi din localitatea respectiva si pune NUMARUL lui pe casa, pretinzind caci ii apartine lui casa. Trebuie sa stiti ca in forma cuvintelor exista o taina mare si Satana il insala pe om prin acestea, exemplu: asa cum vedeti in tabelul de mai sus, eu am scris cuvintul IAD, cine a inventat acest cuvint a avut un scop foarte mare, facindul pe Isus 18=9 Iadul [nu uitati aceasta este copia MINUS -18/-9] dar in biblie nu este acest cuvint iad, dar exista IAZU [69] 15 = 6 de Foc [31] 22=4. Atentie! sa analizam codul fara paranteza de la Iazu= 15 = 6,  15+6= 21=3=Satana, la fel si Adam = 15= 6. Aceasta forma de inselaciune o veti mai gasio in foarte multe locuri [coduri contrare dar identice „copi”ale lui satana] si aceasta tactica este folosita de mii de ani in urma, poporul Evreu si Arabii vor intelege mai bine aceasta forma de inselaciune. Textele bibliei ne spune ca Iazu reprezinta un LOC si in textul de fata avem un Loc de Foc.

Cine este intelept si cerceteaza, va descoperi cine are autoritatea in acest cod, si astfel va putea sa o urmareasca pe FIARA pina va fi INTRONAT OMUL CARE VA INPLINI NUMARUL FINAL AL ACESTUI SABLON 666, MARCA A LUI SATANA=66 punindo pe primul om ADAM=6, creat de Dumnezeu.

Aceasta descoperire a fost insotita de mesajul din Biblie: Zaharia 2:5-13 si Matei 25:2530.       Informatii de contact: Email: gavrilacinci@yahoo.com                   https://gavrilamesager.wordpress.com   

Dati mesajul (talantul) acesta mai departe.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: